Roosjes 80jr en 80+

roos roosjesgroepHet Roosjescomité 80+ / de felicitatiegroep

Het Roosjescomite is een groep enthousiaste dames die, als een parochiaan 80 jaar en ouder wordt bij hem of haar op bezoek gaat en als felicitatie een roosje namens de hele parochie brengt. Ook de mensen die vanuit onze parochies naar een verzorgingstehuis of verpleeghuis verhuizen, worden niet vergeten. Zij worden met een roosje verblijdt en een felicitatiekaart van Schaesberg of het kapelletje van Leenhof. Enkele jaren geleden is de wet op de privacy van kracht geworden. Wij krijgen geen verhuis- of overlijdensbericht van de gemeente meer door. Aangezien wij geen 80 jarige willen overslaan, vragen wij U ons te helpen en het volgende aan ons door te geven:

kent u iemand in uw buurt en woonachtig is in een van onze parochies die 80 jaar is geworden en géén roosje heeft ontvangen.

• als een 80 jarige verhuist naar verzorg- of verpleeghuis.
  • als de 80 jarige er overlijdt en niet vanuit onze parochie wordt begraven.

U kunt deze informatie doorgeven tijdens parochie kantooruren of bij:

Mevrouw Stroucken-Gerrits (coördinator van het roosjescomité).

Schumanstraat 6,   045-5317390

Nieuwe leden om de roosjes mee rond te brengen zijn van harte welkom. Hiervoor kunt U ook contact opnemen met de coördinator.