Verkoop boekje ‘H.H. Petrus en Paulus kerk

Verkoop boekje ‘H.H. Petrus en Paulus kerk – Een historisch monument…klaar voor de toekomst!
Op zondag 17 december hebben we na afloop van het geslaagde Adventsconcert het boekje ‘H.H. Petrus en Paulus kerk – Een historisch monument…klaar voor de toekomst!’ ten doop gehouden. In dit qua teksten en foto’s fraai uitgevoerde boekje wordt een helder beeld geschetst van de bouwgeschiedenis, de restauratie, het huidige hernieuwde in- en exterieur en de grafkelder van de kerk. Na een eerste en succesvolle verkoopronde hebben we nu een tweede partij boekjes van de drukker ontvangen.
Het boekje is de komende tijd voor de sympathieke prijs van € 2,50 te koop op het Parochiekantoor (tijdens de kantooruren op dinsdag- en donderdagmorgen) en in het parochiezaaltje na afloop van een aantal eucharistievieringen.