Nederlandse les bij Service Gilde Landgraaf

Nederlandse les bij Service Gilde Landgraaf

Service Gilde Landgraaf start bij voldoende deelname op woensdag 30 januari 2019 weer met de cursus Samenspraak Nederlandse taal in klassikaal verband. De in voor- en najaar terugkerende cursus is in eerste instantie bedoeld voor in Landgraaf en omgeving wonende buitenlandse mensen, maar ook Nederlanders die de taal onvoldoende beheersen, zijn van harte welkom. Enige voorkennis van de Nederlandse taal is gewenst.
Er wordt aandacht besteed aan lezen, schrijven en spreken. Eenvoudige grammatica wordt behandeld en op taalvragen van cursisten wordt ingegaan. Naast het beter leren van de taal is de ontmoeting van mensen afkomstig uit verschillende landen bijzonder en interessant.
De lessen worden gegeven op woensdagmorgen, tussen 10.00 en 12.00 uur in het Burgerhoes, Sweelinckplein 1 te Landgraaf. Docent is dhr. P. Kusters. De bijdrage van de cursisten voor de elflessen is totaal € 8,00. Aanmelding dient te gebeuren bij Service Gilde Landgraaf vóór 18 januari in het Burgerhoes (telefoon 045-5695680 email: gildelandgraaf@gmail.com). Zie ook de website van Gilde Landgraaf www.gildelandgraaf.nl, waar u een aanmeldformulier aantreft.

Hits: 3