Gezinsvieringen b.g.v. Palmpasen

Dit jaar wordt in het weekend van 13 en 14 april in alle kerken over de hele wereld het feest van Palmpasen gevierd. Dan denken we speciaal aan de dag dat Jezus door alle mensen toegejuicht werd, toen hij op een ezeltje door de straten van Jeruzalem reed. De mensen waren blij en zwaaiden met palmtakken. Ook in onze parochies gaan we dat vieren en dat doen de grote mensen met palmtakjes en de kinderen met feestelijk versierde palmpaaskruisen. In het overzicht hieronder zie je wanneer in jouw parochies de Palmpaasactiviteiten zijn.

In de H.Hartparochieversieren de communicanten van Obs Wereldwijs en Bs Op gen Hei samen de Palmpaaskruisen op vrijdag 12 april a.s. Ook andere leerlingen hebben zich via school op kunnen geven voor het knutselen van een palmpaaskruis.
De gezinsviering in de H.Hartparochie is op zaterdag 13 april om 19.00 uur waarin alle palmtakjes en palmpaaskruisen worden gezegend.
In de Petrus & Paulusparochiezijn ouders en kinderen uitgenodigd de palmpaaskruisen te komen versieren op vrijdag 12 apriltussen 15.00u. en 16.30u. in het parochiezaaltjenaast de kerk.
De gezinsviering in de P&Pparochie is op zondag 14 april om 11.00 uur.
Dus: alle kinderen, papa’s en mama’s, broertjes, zusjes, oma’s en opa’s zijn van harte welkom in de gezinsvieringen op zaterdag 13 april om 19.00 uur in de H.Hart-kerk, of op zondag 14 april a.s. 11.00 uur, in de H.H. Petrus & Pauluskerk!