Kinderwoorddienst

voor actuele data zie:   Nieuws uit onze parochies

Uitnodiging aan alle kinderen die de Petrus en Pauluskerk bezoeken.

Misschien bezoek je wel eens met mama, papa, oma of opa, een H. Mis in onze Petrus en Pauluskerk. Dan hebben wij goed nieuws, speciaal voor jou! Omdat wij weten dat het voor kinderen vaak moeilijk te begrijpen is wat de priester allemaal vertelt, nodigen wij je uit om met ons mee te doen met de kinderwoorddienst. Op elke 1e zondag van de maand is er een kinderwoorddienst in de H. Mis van 11.00 uur. En wat doen we daar dan? In de kinderwoorddienst gaan wij samen met de kinderen ontdekken wat Jezus ons die zondag wil vertellen. Dat kan door het bespreken van eenvoudige teksten, samen knutselen, liedjes zingen en nog veel meer. De kinderwoorddienst is speciaal voor kinderen van de basisschool. Kleinere kinderen zijn natuurlijk ook welkom, maar zij blijven onder toezicht van hun ouder(s). De priester nodigt aan het begin van de viering, alle kinderen in de kerk uit voor de kinderwoorddienst. Dan gaan we samen naar het parochiezaaltje naast de kerk en na zo’n 15 of 20 minuten kom je weer terug bij je ouders. Team Kinderwoorddiensten: Alida Bemelmans, Leny Lucassen, Linda Janssen, Miranda Silvius en Ine Raats.