ACTUEEL / MISTIJDEN

MISTIJDEN op normale dagen:      (Voor actuele mistijden en mededelingen zie ons   parochieblad )

Let op:  Wijziging H. Missen op weekdagen
Met ingang van de zomervakantie, vanaf maandag 9 juli 2018 komen de H. Missen op dinsdagochtend en donderdagochtend om 8.30 u in de Petrus en Paulus kerk te vervallen.
Op doordeweekse dagen vieren we in ons parochiecluster de H. Missen vanaf dan als volgt:
Op maandag, woensdag en vrijdag om 19.00 u in de H.H. Petrus en Paulus kerk in Schaesberg.
Op dinsdag en donderdag om 19.00 u in de H. Hart van Jezus kerk in Nieuwenhagerheide.

Mistijden
Weekend :

Zaterdag:           17.30 u  P&P      (Schaesberg)

19.00 u H.Hart   (Nieuwenhagerheide)

Zondag:             09.30 u H. Hart  (Nieuwenhagerheide)

11.00 u P&P        (Schaesberg)

Weekdagen:

Op doordeweekse dagen vieren we in ons parochiecluster
de H. Missen als volgt:
Op dinsdag en donderdag ………   om 19.00 u in de H. Hart van Jezus kerk in Nieuwenhagerheide.

Mistijden op....normale dagen
HH.Petrus & Paulus SchaesbergZorgcentrum Dr. CalshofH.Hart van Jezus
Nieuwenhagerheide
zaterdag: 17.30 uur15.30 uur zie kerkklok voor de hele week
zondag:11.00 uur- zie kerkklok voor de hele week
maandag:19.00 uur-geen H.Mis
dinsdag:geen H.Mis-19.00 uur
woensdag:19.00 uur-geen H.Mis
donderdag:geen H.Mis-19.00 uur
vrijdag:19.00 uur-geen H.Mis

Missen Dr. Calshof
De wekelijkse eucharistieviering in Zorgcentrum Dr. Calshof vindt plaats op zaterdagmiddag om 15.30 u.
Belangstellenden van buiten de Dr. Calshof zijn hierbij ook van harte welkom!
Voor actuele mistijden en mededelingen zie ons   parochieblad ’t Parochieklӧksjke
Ook voor actuele mistijden en mededelingen  van de parochies H.Hart van Jesus   parochieblad ’t Parochieklӧksjke
Voor alle informatie over activiteiten “Leender Kapel”  zie:       www.leenderkapel.nl